Írd be a naptárba: augusztus 8-án újra Parkoló Parádé

32. Totalcar Parkoló Parádé és 2. Parkoló Parádé Szlalomverseny – 2021. 08. 08.

2021.07.28. 09:44

Az augusztus sem marad Parkoló Parádé nélkül: a hónap második vasárnapján, 8-án várunk a szokott helyen. Lesz szlalom és Mesterkurzus is!

OOF 20210718-18

Programdúsabb Parkoló Parádéval készülünk augusztusra, a 32. PP-n ugyanis nem csak egy nagyon autós Mesterkurzus lesz a menetrend része, de három év után újra lesz szlalomverseny is a rendezvényen. Előbbit az Ágó Béla/Novoth Tibi duó tartja majd, azaz várhatóan egy nagyon gyakorlatias hallgatnivaló lesz az előadás, ami a következő beszédes címen fut majd: Hibás alkatrész? Az alkatrész a hibás? A szlalomhoz pedig kedvcsinálónak álljon itt egy galéria az eddigi egyetlen ilyenünkről, 2019-ből. 

A két fő programon túl ez a Parkoló Parádé is hasonló lesz a megszokotthoz. A gyerekeknek a már bevett programokat visszük (részletek lent), neked pedig azt tudjuk nyújtani, amit eddig is: rengeteg izgalmas autót és jófej autóst. A bandázás a placcon mind mindig, most is kötetlen lesz, és ha egy nagy, de fontos kérdésre nem találsz választ a sorok között sétálva, szólunk előre, hogy most is kint lesz az Autódoki, aki élő egyenesben tart diagnosztikát az elé járuló autóknak, s teszi mindezt természetesen ingyen. 

totalcar-parkolo-parade-30-8716

A beléptetést délben kezdjük, onnantól hat órán át miénk/tiétek a Hungexpo parkolója. A Mesterkurzus és a szlalom pontos menetrendjével később jelentkezünk, addigi is, aki jönne, írja be a naptárba: augusztus 8-án Parkoló Parádé a szokott helyen. Fontosabb infók és jegyvásárlási lehetőség itt alant.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 38. Parkoló Parádé 2022. október  16.-án, vasárnap lesz a Hungexpo területén. Részletek hamarosan!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

  • Az idén megszokott receptet követve ismét egy téma köré húzzuk fel a rendezvényt: a tuningautók, a csillogó veteránok, valamint a sportkocsik után most a nyolcvanas-kilencvenes évekbe ugrunk visszaEhhez az alapot Quixotic adja: Miklósy Krisztián munkásságát jól ismerheti, akinek rendesen becsípődött a 80-as évek synthwave hangulata, de ha nem lenne meg, mindenképpen nézd meg róla készült portrénkat: 
  • Folytatódik a Tulaj a Pályán verseny! Információ hamarosan!
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
  • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
    10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2022.10.16. 11:30-ig 1200 Ft/fő (szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 1750 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 5-ös, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felsőn vannak, ami majdnem pont a 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel vagy 250 forintnyi jeggyel veheted igénybe. A konkrét menetrendet ide kattintva találod.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvényt "szinte" minden időben megtartjuk!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.