Dízel vagy benzines? Itt jól megfér egymás mellett

2021.09.13. 16:01

Ugye, milyen régen volt már augusztus nyolcadika? Több mint öt hét telt el Parkoló Parádé nélkül, így megértjük, ha már elvonási tüneteitek vannak. De már nem kell sokat várni, szombaton ismét megtöltjük a Hungexpót. Megtöltjük, ugye?

Idén negyedszer, összességében immár harmincharmadszor gyűlünk össze a Hungexpón – hoppá, krisztusi korba lépett a Parkoló Parádé. Bár az utóbbi időben a vasárnapot szokhattátok meg, minden sorozat megszakad egyszer: most szombaton várunk titeket az ősz első összejövetelére. Minden adott lesz egy klassz, közös autós bulira: a meteorológia kellemes napsütést ígér a csütörtök-pénteki esők után, mi pedig partnereinkkel igyekszünk tartalommal is megtölteni a napot.

A legfontosabbat ezúttal is ti hozzátok: magatokat, jókedvet és érdekes, különleges vagy éppen teljesen hétköznapi, de számotokra annál kedvesebb autókat. A Parkoló Parádé ugyanis erről szól, mindenkit nagy szeretettel látunk, érkezzen bár patika Ladával, kissé fáradt Škodával, kilométer-milliomos Volkswagennel, munkás-Opellel, ünneplős Mercedesszel, bandázós lakóautóval – sőt, akár gyalog. A vége úgyis kellemes bandázás, kötetlen beszélgetés, nézelődés lesz parkolószerte.

Ha pedig tanulni is szeretnél valamit, ajánljuk a Mesterkurzust. A Totalcar autózásügyi szabadegyetemének professzora ezúttal a Becsületesnepper lesz, a tananyag pedig: Így vághat át a szerelőd! Avagy mire érdemes odafigyelni, ha szeretnénk, hogy megjavítsák az autónkat, de közben a családi kassza se vesszen oda? Elvégezték a javítást becsületesen? Beépítették az alkatrészt, amit kifizettem? Az előadás után vizsgáznod nem kell, de remélhetőleg életre szóló útravalóval mehetsz haza.

Közben az Autódoki újra rendel, táskájából fonendoszkóp helyett oszcilloszkóp, EKG helyett OBD, vérnyomásmérő helyett diagnosztikai programok kerülhetnek elő. Értő kezekkel keresi az okát krónikus és akut rendellenességeknek egyaránt. Itt garantáltan nincs hálapénz, a jó doktor szolgálatai ingyenesek.

De a Parkoló Parádé nemcsak a felnőtteknek szól. Ahhoz, hogy rendes családi mulatság legyen belőle, kellenek gyerekprogramok is, így az arcfestés és nyomdázás mellett a Szomjoltóság oldtimer Mercedes tűzoltóautóját is jól meg lehet nézegetni, sőt akár egyenruhát is húzhatnak az apróságok. Aki pedig csapatna egy jót, a Kalandozópark gokartjaival teheti meg, persze csak óvatosan.

Ne feledjétek, szombaton délben kapunyitás, védettségi igazolványt csak a felnőttektől kérünk.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy egész évben velünk voltatok! Gyertek el Parádézni 2023-ban is! Figyeljétek közösségi oldalunkat és persze a Totalcar.hu-t!