Dízel vagy benzines? Itt jól megfér egymás mellett

2021.09.13. 16:01

Ugye, milyen régen volt már augusztus nyolcadika? Több mint öt hét telt el Parkoló Parádé nélkül, így megértjük, ha már elvonási tüneteitek vannak. De már nem kell sokat várni, szombaton ismét megtöltjük a Hungexpót. Megtöltjük, ugye?

Idén negyedszer, összességében immár harmincharmadszor gyűlünk össze a Hungexpón – hoppá, krisztusi korba lépett a Parkoló Parádé. Bár az utóbbi időben a vasárnapot szokhattátok meg, minden sorozat megszakad egyszer: most szombaton várunk titeket az ősz első összejövetelére. Minden adott lesz egy klassz, közös autós bulira: a meteorológia kellemes napsütést ígér a csütörtök-pénteki esők után, mi pedig partnereinkkel igyekszünk tartalommal is megtölteni a napot.

A legfontosabbat ezúttal is ti hozzátok: magatokat, jókedvet és érdekes, különleges vagy éppen teljesen hétköznapi, de számotokra annál kedvesebb autókat. A Parkoló Parádé ugyanis erről szól, mindenkit nagy szeretettel látunk, érkezzen bár patika Ladával, kissé fáradt Škodával, kilométer-milliomos Volkswagennel, munkás-Opellel, ünneplős Mercedesszel, bandázós lakóautóval – sőt, akár gyalog. A vége úgyis kellemes bandázás, kötetlen beszélgetés, nézelődés lesz parkolószerte.

Ha pedig tanulni is szeretnél valamit, ajánljuk a Mesterkurzust. A Totalcar autózásügyi szabadegyetemének professzora ezúttal a Becsületesnepper lesz, a tananyag pedig: Így vághat át a szerelőd! Avagy mire érdemes odafigyelni, ha szeretnénk, hogy megjavítsák az autónkat, de közben a családi kassza se vesszen oda? Elvégezték a javítást becsületesen? Beépítették az alkatrészt, amit kifizettem? Az előadás után vizsgáznod nem kell, de remélhetőleg életre szóló útravalóval mehetsz haza.

Közben az Autódoki újra rendel, táskájából fonendoszkóp helyett oszcilloszkóp, EKG helyett OBD, vérnyomásmérő helyett diagnosztikai programok kerülhetnek elő. Értő kezekkel keresi az okát krónikus és akut rendellenességeknek egyaránt. Itt garantáltan nincs hálapénz, a jó doktor szolgálatai ingyenesek.

De a Parkoló Parádé nemcsak a felnőtteknek szól. Ahhoz, hogy rendes családi mulatság legyen belőle, kellenek gyerekprogramok is, így az arcfestés és nyomdázás mellett a Szomjoltóság oldtimer Mercedes tűzoltóautóját is jól meg lehet nézegetni, sőt akár egyenruhát is húzhatnak az apróságok. Aki pedig csapatna egy jót, a Kalandozópark gokartjaival teheti meg, persze csak óvatosan.

Ne feledjétek, szombaton délben kapunyitás, védettségi igazolványt csak a felnőttektől kérünk.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 33. Parkoló Parádé 2021. szeptember 18., szombaton 12-18 óra között lesz.

Programok (folyamatosan frissül):

  • Mesterkurzus (15:00-tól a 3-as fogadóban): Így vághat át a szerelőd! Aki előad: Kroneraff "Becsületesnepper" István.
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
  • Parádés bazár kisautókkal, ajándéktárgyakkal, hogy ne menj haza üres kézzel!
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
  • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  • Gyereknyomda és arcfestés

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2021.09.18. 11:30-ig 990 Ft/fő (OTP és MKB szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 1500 Ft/fő

A rendezvényre védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak  védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kísérővel, de ingyenesen léphetnek be. 

Védettségi igazolvánnyal rendelkező 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-18 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jelenleg hatályos rendelet alapján a rendezvény területére nagykorú látogatóként csak védettségi igazolvánnyal vagy védettségi applikációval lehet belépni!

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 5-ös, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Több mint három indok, hogy elgyere a harmincharmadik Parkoló Parádéra
Az autókülönlegességek és jóarc tulajaik mellett közönség-okosítás, és támolygó gyermekeket lekötő programok is lesznek. Jöjjetek!
Segítünk, hogy ne verjen át a szerelő!
Ha azt gondoltad, a szezonnak már vége, tévedsz, az őszt is csodás hangulatú Parkoló Parádéval indítjuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.