Megmutatnád, hogy jól vezetsz? Gyere a Tulaj a Pályánba!

2023.08.31. 14:23

A szeptemberrel nem csak az iskola kezdődik, hanem kedvenc lakossági szlalomverseny sorozatunk is, a Tulaj a Pályán. Ha úgy érzed, hogy te simán rekordidőt tudnál menni autóddal, anélkül, hogy letarolnál egy bóját is, és ezt bemutatnád, akkor vésd bele naptáradba szeptember hatodikát, töltsd ki a jelentkezési lapot és gyere el a Groupama tanpályára. De ha csak akarsz egy jót szórakozni, tesztelni önmagad és autód képességét, akkor is gyere!

Jöhetsz ide épített Subaruval, Teslával de akár mentőautóval is, első sorban úgysem az fog igazán számítani, hogy mennyire erős az autód, hanem az, hogy abból mennyire tudod kihozni a maximumot.

Bárhogyan teljesítesz, az már most borítékolható, hogy egy remek hangulatú és izgalmas nap elé nézel, ahol jóízű beszélgetésekkel, sztorizgatásokkal és nevetésekkel is gazdagodhatsz, nem csak egy jó köridővel.

Ha pedig mindenképpen az abszolút körrekord a célod, az is jó, de készülj; nem lesz egyszerű dolgod:

Az első forgatási napra 2023 szeptember 6-án, azaz egy szerdai napon kerül majd sor, és ahogy eddig is, több autót is várunk. Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével tudsz jelentkezni: