Így adja mosósnak a BMW-jét

2010.10.23. 17:42

Még egy darabig samponozhatja az ügyfélautókat a minszki autómosós alkalmazott, amíg kifizeti a BMW X6-os javítását. Talán azelőtt kellett volna gondolkodnia, mielőtt lenyúlta a kulcsot, hogy tekerjen egy kört a fekete SUV-val.

Részegen persze nem könnyű mérlegelni. Az alkalmi tolvaj vérében 1,78 ezrelék alkoholt mértek, ami azért nem csak egy pohár sör elfogyasztását jelzi. A jogosítványát ettől függetlenül nem tudta elvenni a rendőrség, mert az nem is volt neki.

Ehhez képest elég szépen sikerült összetörnie a BMW-t, a képek alapján a komplett hátsó felnit lepadkázta róla, mielőtt megállította a fa. Állítólag 110 km/h sebességnél csúszott meg a gép. Gratulálunk: a hatóság lopás miatt tartóztatta le, de valószínűleg a tulajdonostól sem számíthat dicséretre a fehérorosz tesztpilóta.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.