2010.10.24. 19:03 Módosítva: 2010.10.24. 19:04

Nem telt el két óra, és már fent is voltak a képek a helyi autós fórumokon. Hiába akarta volna eltussolni az esetet a szerviz, minden részletet leírtak a szemtanúk. A próbaúton a szerelő kövér gázzal közeledett a kereszteződéshez, megpördült a vizes úton és kiütötte a lámpavasat.

Az ötszázhetven lóerős Gallardón harmincötezer dolláros kár keletkezett közvetlenül, a kasztnin kívül megsérültek a féltengelyek és néhány gömbcsukló is. A tulajdonos viszont azzal érvel, hogy egy törött luxusautót a javítás után sem fog megvenni senki, ezért minimum további tízezer dollárral csökkent a Lamborghini értéke.

Akár megtérítik neki, akár nem, a kanadai Porsche-Audi szerviz, ahová futóműállításra vitte a lambós a Gallardót, legalább olyan rosszul járt. Miután kiköhögték a hatmillió forintos kárt, ekkora hírverés után akár be is zárhatják a lavali műhelyt – sokan nem fogják hozzájuk vinni az autójukat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.