Szétszakadt Aston a moszkvai éjszakában

2010.10.27. 17:44

Valósággal szétszakadt egy Aston Martin, miután 150 kilométeres tempóval repült két bódé közé Moszkva egyik utcájában. A balesetben senki sem vesztette életét, az anyagi kár viszont jelentős.

Az autó vezetője 150 kilométeres sebességnél vesztette el uralmát a gépkocsi felett, és repült egy virág-, valamint egy fagylaltbolt közé. A bódék az autóhoz hasonlóan darabokra szakadtak az ütközésben. A sofőr egyébiránt nem ismeretlen a moszkvaiak körében; több étteremlánc és bevásárlóközpont tulajdonosa. Rendőrségi információk szerint életét csak a légzsák, illetve az autó magas szintű biztonsági felszereltsége mentette meg.

A roncsok alapján úgy tűnik, a balesetben egy Vantage V8 vett részt – ez a típus ugyan a sportkocsigyártó alapmodelljének számít, de egy-egy példány ára így is bő 83 ezer font, azaz durván 26 millió forint.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.