Mercedesszel járőrözik az ízlésrendőrség

2011.02.12. 07:24

Nehéz eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk a divat-elfogó láttán, de a Mercedes szerint jó reklám lehet a Fashion Week alatt New York utcáin járőröző CLS AMG.

A Fashion Force persze nem az ízléstelen, rosszul öltözött embereket gyűjti be az utcáról, ahogy logikus volna – ehhez nyilván több száz autóra, és hatalmas börtönökre lenne szükség – hanem a felkapott negyedekben próbálja kiszúrni a legsikkesebb járókelőket. A jutalom voltaképp maga az autó, a CLS 63 AMG-vel elfurikázzák a kiválasztottakat az aktuális céljukhoz, és persze fotó is készül. Ebben csak az a furcsa, hogy a CLS-nek kevés dolog állna borzalmasabban, mint a fekete-fehér, rendőrautót imitáló fényezés, amelyet erre az alkalomra kapott, még akkor is, ha az autó amúgy nem is néz ki rosszul.

A cél persze az volna, hogy a divatos hölgyek és urak felfigyeljenek a CLS-re, sőt, netán divatot csináljanak belőle, de lehet, hogy ehhez jobb lett volna olyan színeket és mintát találni, ami kiemeli, és nem elrontja a négyajtós kupé előnyös vonásait.