Vizuális terror Vilmos esküvőjére?

2011.04.23. 18:06

Hónapok óta szolgáltatja az anyagot a brit bulvársajtónak a trónörökös közelgő esküvője, csoda, hogy eddig nem repült rá a tuningszakma. A Project Kahn felismerte a remek lehetőséget, és kezelésbe vett egy Maybach 57-est, amit Vilmos herceg és Catherine Middleton házasságkötésének emlékére készítettek el.

Ügyes húzás a tuningcégtől, hogy önszántukból talpra állították ezt a remekművet, annak dacára, hogy senki nem kérte. Valószínűleg nem is fogják használni a ceremónia során, hacsak nem adják nászajándékként az ifjú párnak, viszont az alkalom valahogy mégis összekapcsolja a közkedvelt angol uralkodócsaládot a szintén brit Project Kahnnal. Kár, hogy sem a műhely, sem a kiszemelt autó nem tanúskodik finom stílusérzékről.

A Maybach 57-est gyári állapotban is viszonylag kevesen mondják szépnek, de az ordenáré 22 colos alufelnikkel és a sötétített ablakokkal tovább szűkül ez a csoport, ha egyáltalán létezik. Ez nem akadályozza meg  a cégvezető Afzal Kahnt abban, hogy sok boldog évet kívánjon a házasodóknak az autóval, amelyet emlékkiadásnak titulál saját szavai szerint.

Hamarosan látványosan bevonul a limuzin Londonba, állítja Kahn; bármit is ért ezalatt, kevéssé valószínű, hogy a hagyományosan Bentley-ket és Rolls-Royce-okat használó család átnyergel a gyöngyházfehér Maybachra.