Kimászott az autó tetejére a sztrádán?

2011.04.24. 17:46

Csak emelgettük a szemöldökünket, olyan videó került fel pár napja a megosztókra. Egy Ford Bronco tetejére mászik ki a srác a sztrádán, pár másodpercig játssza a szellemlovast, majd visszabújik az oldalablakon és adja a menőt.

Nem létezik, hogy ennyire életunt legyen a gyerek. Még ha el is bújt valaki az utastérben, hogy fogja a kormányt, akkor is képtelenség az autó tetején szörfözni országúti tempónál.

Persze, hogy kamu, de nem is akármilyen. A két srác, P.J. Selzer és Tim Wehage - a főszereplő - filmes suliban tanulnak. Elég volt egy összefércelt zöld lepedő és egy kis digitális utómunka, és már kész is a hoax. A werkfilmen még az is látszik, hogy kicsit elszúrták a felvételt, de az illúzió így is majdnem tökéletes. Csak a testtartáson kellett volna még dolgozni egy keveset.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.