Kéne egy óriásrobot a garázsba?

2011.06.29. 13:43

A GM nem hagy ki egy ziccert sem, ha a vásárlók megszerzése a tét. Most például a Transformers-rajongókat próbálják behúzni a csőbe egy némiképp átalakított Chevrolet Camaróval a harmadik mozifilm bemutatója kapcsán. Robottá persze nem alakul át, de ugyanolyan látványos, mint filmbeli megfelelője.

Azok kedvéért, akik nem követték a robottá alakuló járművek köré szövődő sztorit, röviden a lényeg: vannak jó és rossz robotok, a jók - az Autobotok - egyike, Bumblebee pedig mintegy véletlenül épp egy Chevrolet Camarót formáz, ha épp nem szuperrobotként csépeli az ellenséget. Innen a narancs-fekete fényezés, a 20-as felnik és az Autobot jelvények, amelyek a Camaro Transfpormers Special Edition fő jellemzői. Más különbség nem nagyon van, egyszerű 2LT vagy 2SS modelleket kapnak a vásárlók, 3000 dolláros, azaz úgy 570 ezer forintos felárral a plusz feltűnésért.

Hogy mennyire lesz népszerű a Bumblebee-replika a rajongók körében, azt nehéz megjósolni - a kérdés, hogy mennyire zavara majd a Transformers-megszállottakat az átalakulási képesség teljes hiánya.