Traktorral fogta meg a hülye tolvajt

2011.07.19. 15:21

Elég szürreális jelenetnek lehetett tanúja néhány holland turista Norvégiában: egy targoncaként használt traktor emelte a magasba egy régebbi E osztályú Mercedes orrát, miközben valaki vadul tekergette a kormányt és nyomta a gázt, abban a reményben, hogy ki tudja szabadítani az autót.

Mint kiderült, a traktorban az autó jogos tulajdonosa ült, az autóban viszont a reménybeli tolvaj, aki, mint egy buldog, ragaszkodott a zsákmányához. Bár gond nélkül kiugorhatott volna a magasba emelt orrú Mercedesből, inkább abban reménykedett, hogy valamiképp lehúzhatja autót a targonca-traktor csápjairól, és elhajthat. A tulaj persze már értesítette a rendőrséget, akik különösebb ellenállás nélkül zsuppolták be a bűnözőt Mercedes furgonjukban - az illető talán a márka megszállottja, így szívesen utazik a csomagtartóban is, ha csillag van rajta.

A törvény tehát lecsapott a tolvajra, a Mercedes tulajdonosa viszont így sem járt túl jól, hiszen az emelés során jócskán megrongálódhatott az E osztály mindkét vége.