Most őszintén, ez hülye?

2011.08.10. 17:07

Nem tudjuk, és talán nem is akarjuk tudni, miért műveli a német úriember, amit ép ésszel felfogni nehéz. Levideózta, megosztotta, lelke rajta.

Aki Cobrát vesz, illetve Cobra-replikát, általában nem nélkülözi az exhibicionizmust. Mégis meglepő, ha valaki azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a nappalijában drifteli körbe az oszlopot. Akár fogadásból, akár belső indíttatásból teszi, nehéz megmagyarázni a suttyóságot.

Persze mindenki azt csinál a saját házában, amit akar – így legalább nem mások orra alá füstölte a gumit. Az is lehet, hogy a barbárság után egyszerűen lesikálta a nyomokat a parkettáról, és olcsón megúszta a mutatványt, de nem úgy néz ki, mint akit érdekelne, mibe kerül a fedett pályás drift. Azt meg kell hagyni, van tehetsége hozzá, ha nem ütötte le a Cobra egyik sarkát sem.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.