18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Feszes örömök a műhelybe

2012.11.06. 17:51

Ha szerelőműhely, akkor olajszag, masszív vasak, és persze egy jó falinaptár, jó csajokkal. Az első kettő nem változik, ám a naptárból itt az új.

A Stahlgruber, az egyik német alkatrész-kereskedő a tavalyihoz hasonlóan az idén is kiadott egy pikáns falinaptárat, olyan stílusban, amely tökéletesen megfelel a műhelyek és kereskedések falára. A megszállottaknak is ad valamit: a háttérben versenypálya és gyors versenygépek láthatók, de a többség talán észre sem veszi majd ezeket, hisz a főszerep a lányoké, akiken sok esetben csupán némi háló, egy tanga, vagy egy bukósisak takar valamit.

A modellek csinosak és sokfélék, a fotók pedig igényesek, ami nem is véletlen, a munkára ugyanis a német Playboy egyik fotósát, Andreas Reitert kérték fel, aki láthatóan igyekezett kihozni mindent a lehetőségekből.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.