Lambót törtem, nem szégyellem

2012.12.17. 05:53

Még éppen csak túl volt balesetén, máris kiposztolta összetört Lamborghini Aventadorjának képét Tyga, egy amerikai rapper. „Éppen összetörtem a Lambóm. Istennek hála a biztonsági övért” – írta az Instagrammal készített képhez a huszonhárom éves zenész.

Visszatérő kritika az olvasók részéről, hogy a gazdagság nem feltétlenül jár együtt érett autóvezetéssel. Sokak szerint egyértelmű jele ennek, hogy annyi extrém drága sportautó végzi roncsként egy-egy buta baleset után. Bár ennél az esetnél nem tudni az okokat, vélhetően a csúszós út fogott ki a fiatal zenészen és autóján. A képen a nyomok már nem látszanak, de akárhogy is ékelődött a buckák közé az Aventador, egész biztosan megszenvedte az odajutást.

Tyga bánhatja a történteket, de a nagy amerikai Aventador-visszahívás miatt lehet, hogy amúgy is vihette volna szervizre az autót. Most egy ideig mindenképp kénytelen lesz megválni a Lambótól, de addig sem kell nélkülöznie: az aranyszínű, krómozott Audi R8-asával vigasztalódhat ezekben a szomorú hetekben.