A világ legjobb autós reklámja

2012.12.21. 14:09

Tekintettel arra, hogy lassan 120 év termését kellene értékelni, bátor vállalás megnevezni a legjobb autós reklámot. A brit Auto Express mégis megszavaztatta olvasóit, amely alapján a Honda kétségkívül sziporkázó alkotása nyerte el a világ legjobb autós reklámja címet.

A legjobb öt közé befért még a Ford Puma - Steve McQueen páros, a Peugeot valóban felejthetetlen 206-os reklámja, a Citroen táncoló C4-es robotja, illetve egy régebbi Volkswagen-reklám, amely a II-es Golf megbízhatóságára hívja fel a figyelmet szokatlan módon.

A Honda ugyanezt az erényt más irányból közelítette meg, de nem kevesebb fantáziával. A kétperces kisfilm minden másodperce leköti a műszaki érdeklődésű néző figyelmét - a valódi alkatrészekből összeállított hihetetlen gépezet lepörgése után a végkövetkeztetés nem lehet más: milyen jó, ha a dolgok egyszerűen csak működnek?

Szavazzon a legjobb reklámra!

 • 4330
  Honda Accord - The Cog
 • 2771
  Peugeot 206 - Bangra Knights
 • 711
  Volkswagen Golf II GTI - Changes
 • 277
  Citroen C4 - Robot Dance
 • 250
  Ford Puma - Steve McQueen

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.