2013.02.23. 11:03

Az autógyártók általában keveset mutató teaser-fotókkal és –videókkal igyekeznek felkelteni az érdeklődést új modelljeik iránt. A kíváncsi autórajongók ilyenkor már-már epekedve várják a teljes gyári fotósorozatot, esetleg videót.

Persze vannak, akiket a fotó nem győz meg, szeretnék körbejárni, alaposabban megvizsgálni az autót, de nincs lehetőségük autószalonokat látogatni. Nekik igyekezett kedveskedni a 360Revo, amikor a Chicagói Autószalon szervezőinek közreműködésével elkészítették azt az interaktív felvételt, melyen teljes pompájában megtekinthetjük az új Chevrolet Corvette Stingrayt.

A virtuális Corvette-mustrára ezen a linken van lehetőség – az autót kedvünkre forgathatjuk 360 fokban, sőt a belteret is egészen közelről vizsgálhatjuk meg.

Az új Corvette-et idén januárban láthattuk először teljesen leplezetlenül. A tervezőknek úgy kellett felfrissíteniük az amerikai legendát, hogy közben a hagyományokhoz, a klasszikus megoldásokhoz is ragaszkodjanak. Az autóban – a súlycsökkentés jegyében – mindent alumíniumra cseréltek, amit lehetett, így 45 kilogrammal könnyebb, ugyanakkor merevebb is lett elődjénél. A 6,2 literes V8-as motorból 450 lóerőt préseltek ki, a hatsebességes automata mellett hétfokozatú kézi váltó is választható hozzá.