Az elálló fülek földje

Sanghaji Autószalon, lányok

2013.04.25. 17:22

Kína hatalmas, és fel sem fogjuk, hogy hányféle ember lakja. Persze így is kristálytisztán látszik, hogy arrafelé más a nőideál, mint nálunk. A sanghaji szalonon azt is megállapíthattam, hogy az európai nők menőnek számítanak arrafelé, csakhogy közülük is a sajátos ízlésviláguk szerint válogatnak a kínai megrendelők. Azért a kiállítók többsége így is a helyi erőket részesítette előnyben.

Hogy milyen a nőideál? Úgy tűnik, errefelé a fehér bőr mellett az a fő vonzerő, ha magas a nő. Egészen pontosan nagyon magas és feltűnően vékony. Bár a díszletként felhasznált csajok egyébként is langaléták voltak, erre még külön rájátszottak. Többnyire ugyanis a földi érő ruha egy olyan tűsarkú cipőt takart, aminek még a talprésze is vagy öt centi magas. Ettől aztán csupa ingatag, nádszálvékony és langaléta csajt lehetett látni a legtöbb helyen. És ahogy Japánban nem probléma egy kis szemtengely-ferdülés, úgy a kínaiak feltűnő nagyvonalúsággal hunynak szemet afölött, ha egy hölgy lokátor-jellegű fülekkel rendelkezik. De hagyjuk a rizsát, hadd nyújtsak át egy kis csokrot belőlük:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.