Kereskedésben tombolt az elégedetlen BMW-s

2013.05.19. 11:06

Kínában kezd hagyománya lenni az elégedetlen luxusautó-tulajok agresszív autó ellenes megnyilvánulásainak. A sokadik autóromboló milliomos után most egy hunani autókereskedésben tombolt egy BMW-s.

Két éve egy Lamborghini-tulajdonos nyilvánosan verette szét Gallardóját, miután az egy szerviz után cserbenhagyta, a napokban pedig hasonló módon végzett Maseratijával egy másik kínai, aki nehezményezte, hogy az autó használt alkatrészeket kapott egy szerviz után.

Gyenge diplomáciai érzéke lehet annak a kínai X1-tualjnak is, aki nemrég autóstul rontott be egy hunani BMW-kereskedésbe. A X1-est faltörőként használt BMW-sről mindössze annyit tudni, hogy az üzlet egy kereskedőjével voltak vitái az autóval kapcsolatban.

Az okozott kár forintban mérve több tízmilliós lehet, tekintve, hogy az üzleten kívül, a kiállított autók sorában is kér esett. Az pusztítást végző ügyfél várhatóan nem ússza majd meg csupán pénzbüntetéssel tettét, annak ellenére sem, hogy a hírek szerint személyi sérülés szerencsére nem történt.