Szalonnába tekerték a Fiestát

2013.08.31. 09:24

A baconként is gyakran emlegetett húsos szalonna ihlette meg a Ford marketingeseit, amikor eldöntötték: az új Fiesta egyesült államokbeli bevezetésére háromféle új, különleges matricázással készültek. A szokatlan dizájnnal a Nemzetközi Szalonna Napot (az idei évben augusztus 31.) ünneplik.

A Ford nemcsak egyetlen szalonnával díszített példányt készít, a jövőben a vásárlók is választhatnak a háromféle dizájn közül: a visszafogottabbak a sárvédőkre kérhetnek egy-egy kis szalonnadarabot, míg a sportosabb stílus hívei szalonna-versenycsíkokat rendelhetnek a motorháztetőre. Akik viszont igazán bevállalósak, tízszeletnyi ropogós szalonnába – vagy legalábbis ezt ábrázoló matricába - göngyölhetik a kis Fiestát.

A meghökkentő szalonna-dizájn mellett persze számos más matricát is választhatnak azok az ügyfelek, akik egyedibbé szeretnék tenni új Fiestájukat. Az igényeiknek megfelelő dekorációt a Ford Custom Graphics tervezi meg, a minőségi kivitelezésben az autógyártó partnere a 3M.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.