Autópályán rombolt a Clio

2013.10.23. 16:30

Sokak rémálma, hogy vétlenként futnak bele egy elkerülhetetlen balesetbe. Autópályatempónál minden olyan gyorsan történik, hogy nincs idő reagálni, kivédeni mások hibáját. Van, akinek mégis sikerül.

Augustin Kuntz néven töltötte fel saját videóját az egyik legnagyobb videomegosztóra az a férfi, aki nagyszerű reflexeinek és lélekjelenlétének köszönhetően úszott meg egy balesetet az autópályán. 993-as Porschéjával éppen a belső sávban haladt, amikor egy Renault Clio hajtott fel az útra, egyenesen bele egy másik autóba.

Az ütközés után a Clio a szalagkorlátba csapódott, a balesetben érintett másik autó felett pedig a lökés hatására vezetője elvesztette az uralmat, így az útszéli bokrok közé hajtott. Kuntz azonban ügyesen manőverezve elkerülte a balesetet – igaz, vélhetően rajta is úrrá lett az ijedtség.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.