Ferrarizzon ön is vidámparkban

2014.03.14. 14:46

A 2010-ben felavatott Ferrari World nevű Ferrari-vidámpark Abu-Dhabiban akkora siker lett, hogy nemsokára megnyitják a következőt is, Barcelonában.

A Ferrari csütörtökön jelentette be, hogy megállapodott a PortAventura Entertainmenttel, hogy Barcelona mellett a Ferrari World mintájára megépítik a Ferrari Landet. Az új ferraris vidámpark kisebb lesz, 75 ezer négyzetméter, de csúcskategóriás gépekkel próbálják majd odacsalogatni a látogatókat. Itt lesz állítólag a legmagasabb és leggyorsabb függőleges katapult, illetve ötcsillagos hotelt is építenek a park mellé. A beruházás, amelyhez a Ferrari csak a nevét adja, százmillió euróba, mintegy három milliárd forintba kerül.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a ferraris vidámpark árszabása a családos Ferrari-tulajdonosokat célozza meg, vagy valóban közelebb szeretné hozni a márkát a kevésbé pénzes rajongókhoz, de a Ferrari nem titkolja, hogy további hasonló létesítményeket terveznek, amelyeket a brandépítés egyik eszközének tekintik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.