2014.05.06. 15:41

A nagyszabású Tuning World Bodensee találkozó egyik attrakciójára, a szépségkirálynő-választásra az idén is sort kerítettek, ahogy minden évben.

Az idei győztes a festett szőke Veronika Klimovits Berlinből, akinek már most jól áll a kezében kerékkulcs. A választás tétje a győztes számára egy vadiúj Škoda Rapid Spaceback volt, de emellett vele készül majd a 2015-ös Miss Tuning naptár is – a klasszikus fotósorozat a korábbi évek tapasztalata alapján olyan fajta csajos-autós összeállítás, amilyenek olajos padlójú autószervizek falain lógnak, akár évtizedeken át gyönyörködtetve a mestert és közönségét. A fotózás egyébként Kenyában lesz, és a képeket a meglehetősen ismert csaj-fényképész, Max Seam készíti majd.

Miss Tuning legfontosabb feladata persze a jövő évi Tuning World beharangozása lesz, amelyet szintén május első hetében tartanak majd a Bodeni tó partján.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.