Hogy kaphat jogosítványt az ilyen?

2014.07.03. 17:56

A párhuzamos parkolás gyors kivitelezése nem olyan egyszerű, különösen ha szűk a hely, de ahol egy csatahajónyi tér áll rendelkezésre, ott a legtöbben azért elboldogulnak. Persze akadnak kivételek, például az a sofőr, aki az alábbi felvételen látható.

A rövid felvételt egyértelműen a döbbenet szülte: a kamerát akkor kapcsolták be, amikor egy ideje már próbálkozott a járda mellé parkolással a régebbi Toyota Camry tulajdonosa. Ezek után még két és fél percig próbálkozott, méghozzá sikertelenül – végül feladta, és odébbállt. Ezek után nem könnyű elképzelni, hogy az illető hogyan használja a gépjárművét, ha ekkora problémát okoz egy egyszerű parkolási manőver – vagyis ennyire nem képes kiszámítani, hogy egy adott kormánymozdulat hogyan is befolyásolja az autó mozgását.

Talán a Blöff Tyrone-jának stílusa áll a legközelebb ehhez a burleszkhez, de arról nagyvonalúan gondolhattuk, hogy csupán fikció. De most már nem lehetnek ilyen illúzióink.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.