Medencében landolt a Jeep

2014.07.15. 15:49

Egy jó bulihoz nem árt egy ütős meglepetés, de a medencébe eső Jeep talán már túlzás. Az ohiói Lakewoodban történt baleset persze minden volt, csak nem szándékos, de szerencsére senkinek nem esett komoly baja.

Belecsobbantam a vízbe, és egy robbanást hallottam. Megfordultam, és egy Jeep volt mellettem a medencében – mesélte Christopher Sanford, aki a baleset legközelebbi szemtanúja volt. Ő mentette ki a nyitott ablakon át a hölgyet, aki az autót vezette, és arról is megbizonyosodott, hogy nincs más a Jeepben. A sofőr levegő után kapkodva csak annyit tudott mondani, hogy nem fogott a fék. Enyhe sérülésekkel szállították a helyi kórházba.

Az autón kívül csak a fakerítés és ribizlibokrok sérültek meg, de a háztulajdonos szerint óriási szerencse, hogy senkinek nem esett komoly baja, mivel éppen medencebulit tartott, amikor váratlanul berobbant a buliba a Jeep. Pár perccel előtte még ott lubickoltak az emberek, ahová az autó esett. A baleset után félbeszakadt a buli, a Jeep Liberty-t pedig a tűzoltók emelték ki a medencéből.