A legszerencsésebb operatőrök

2014.08.30. 10:49

Hol máshol készülhetett volna az alábbi videó, mint Oroszországban? Egy terepjáróversenyen két operatőr is túl közel merészkedett az akcióhoz a minél jobb felvételek érdekében, és kis híján tragédiával végződött az eset.

Az egyik versenyző ugyanis ferdén érkezett meg az akadályra, és annak meredeksége miatt mit sem láthatott az ott ácsorgó kamerásból. El is sodorta a vakmerő médiamunkást, akinek aztán az volt a nagy szerencséje, hogy az akadályt elhagyó autó nem nyomta agyon.

Az első sokkból épp csak magukhoz térhettek a nézők, de máris azt láthatták, hogy egy újabb operatőr került a terepjáró útjába, majd be is esett az autó alá. Csodával határos módon a kerekeket sikerült elkerülnie, és épségben tápászkodott fel a földről, miután az autó elhaladt fölötte.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.