Így büntet a bosszúálló kamionos

2014.09.02. 16:32

Ha közúton lezajlott erőszakos jelenetekről van szó, az oroszok hónapról-hónapra megbízhatóan töltik meg a videómegosztókat, hála a fedélzeti kameráiknak. Ez a thaiföldi kamionos viszont most igazán magasra teszi a lécet: a kekeckedő Toyota Hiluxot meglepő kitartással tessékeli be az árokba.

Nehéz megmondani, hogy a MAN sofőrje min húzta fel magát, valószínűleg arról lehet szó, hogy a pickup nem engedte előzni. Amikor egy igazán látványos, manőverrel, keresztbe csúszó pótkocsival mégis elé kerül, megbünteti a Toyotást. Lelassítja a kamiont annyira, hogy a Hilux sofőrje mindenképp előzni akarjon, majd amikor mellé ér, ráhúzza a több mint tíztonnás teherautót. Ezt többször megismétli úgy, hogy még az egyre sűrűsödő forgalom sem zavarja. Végül a Toyotás egy másik kisteherautó mellett próbál előzni, valószínűleg abban bízott, hogy a kamionos mást nem sodorna veszélybe, de tévedett. Amint kiér a másik pickup takarásából, a vontató belöki az árokba.

Az valószínű, hogy a kamionos hatalmas tapasztalattal rendelkezik, hiszen olyan manővereket hajt végre a pótkocsis szerelvénnyel, mintha csak egy személyautó lenne, és láthatóan egy pillanatra sem veszti el az uralmat a gép felett. A látvány annyira abszurd, hogy csak másodjára megnézve vettük észre, hogy több kisteherautó platóján emberek utaznak - így még nagyobb csoda, hogy nem lett sokkal nagyobb baj az agresszív bosszúállás vége.