Rolls-Royce driftel a kertben

2014.10.01. 18:09

Újabb videóval jelentkezett a Tax The Rich Youtube csatorna. Röviden annyit érdemes tudni róluk, hogy méregdrága autóknak nyomják tövig a gázt egy hatalmas angol birtokon, és mindezt videóra veszik. Nem szívbajosak: csúszkáltak már Ferrari Enzoval, égettek gumit XJ220-as Jaguaron és raliztak már Rolls-Royce Phantommal. Most egy Wraith a kisfilm főszereplője, amivel szokásukhoz híven nem bántak kesztyűs kézzel:

A Tax The Rich videók megosztják a közönséget. Vannak akik rajonganak értük, mások szentségtörésnek tartják amit csinálnak. A nézettségük persze hatalmas. A feltöltött videók alapján azonban kárt nem tesznek a luxusautókban, a felvételek és a vágás pedig profi munka. És hogy mégis kik ők? Ez hivatalosan titok, de az a pletyka járja, hogy a videók mögött Harry Hunt autóversenyző és apja Jon Hunt, Anglia leghíresebb ingatlanirodájának, a Foxtonsnak dúsgazdag alapítója állnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.