Így uralsz 1000 lóerőt

2014.11.13. 14:17

Az idei Time Attack világbajnok legfontosabb körét láthatjuk – az autó egyike a világ legerősebb Lancer Evoinak, de úgy tűnik, Garth Waldennek nem okoz gondot kordában tartani.

A szárnyakkal, splitterekkel és diffúzorokkal teleaggatott autó, amelyben alig ismerni fel az eredeti járművet, ugyanis 1000 lóerő körüli teljesítmény leadására képes. Igaz, nem nagyon hosszú távon, hisz a sofőr már a kör végén teljesítményvesztésről panaszkodott, de ez így is félelmetes, tudván, hogy a gép orrában levő Cosworth-tuningos motor csupán 2,2 literes, és egy nagy Borg Warner turbófeltöltő nyomja bele a levegőt.

Az egészben számunkra az volt a legérdekesebb, hogy a belső kamera felvételén mennyire nem érezni a tempót, pedig ezzel a körrel simán a leggyorsabb volt a mezőnyben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.