Luxusautók lángoltak Moszkvában

2014.11.22. 13:11

Luxusautók kaptak lángra egy moszkvai parkolóban, a Vörös tér közelében. A tüzet az egyik reggel hat órakor észlelték, és mire sikerült megfékezni, méregdrága járművek váltak a lángok martalékává. Az első hírek tizenkét megsemmisült autóról szóltak, később azonban a hivatalos információk nyolcról számoltak be.

Ezek között volt többek között Mercedes, Porsche, Bentley és Rolls-Royce is, ráadásul mindegyik autó egyetlen ember tulajdonában volt. Az oltást követően némelyiket beazonosítani is csak nehezen tudták a szakemberek. A kár a becslések szerint hárommillió dollárra rúg – ez mintegy 740 millió forintnak felel meg.

A tűz oka egyelőre nem ismert, annak megállapításához további vizsgálatokra van még szükség. Ahogy egyelőre azt sem tudni biztosan, hogy hol volt a tűzfészek, honnan indult a pusztítás. A rendőrség a szándékos gyújtogatást sem zárja ki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.