Olyan nincs, hogy nem csapatós autó

2014.11.29. 16:16

A Renault Twizyről általában nem a csapatás és az élményautózás jut az ember eszébe. Sokkal inkább spórolós, városi szaladgálós gépnek nevezhetjük a francia villanytörpét, amelyről a Totalcar szerkesztőségének is megvolt a maga véleménye.

Persze szinte bármiből lehet csapatós autó, ha megfelelő kezekbe kerül. Így a Twizyt is odaadták a Lotus Forma-1-es pilótáinak, akik egy dubaji bevásárlóközpontban játszadozhattak az apró elektromos autó két példányával. Romain Grosjean és Pastor Maldonado a liftet is kipróbálta, valamint jégre is vitte a Renault-t.

Ezzel a videóval természetesen nem azt akarják bizonyítani a franciák, hogy a Twizy egy sportos élményautó, de azért némi reklámértéke lehet a Forma-1-esek bohóckodásának. A Renault pedig a Lotus beszállítójaként utolsó lehetőségei egyikét használta ki, a csapat ugyanis a következő szezontól Mercedes motorokra vált a Száguldó Cirkuszban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.