Akinek a kerékbilincs sem akadály

2014.12.20. 11:25

A kerékbilincs, mint büntetési forma megosztja az embereket. Bár a levételért persze fizetni kell, így a bírságnak lehet elrettentő ereje, sokaknak mégis egészen más üzenet jut eszébe: rossz helyen állsz, de most már ott is maradsz. Ha pedig már megkaptuk a bilincset, az ésszerűség azt diktálja, hogy valóban nem is próbálunk továbbállni, amíg az le nem kerül.

Nem úgy az az amerikai nő, aki egy valóságshow forgatási helyszínéről indult volna haza BMW X5-ösével, azonban az autóhoz érve végignézhette, ahogyan épp megbilincselik autóját. Először megpróbálta kibeszélni a szituációt, azonban ez nem vezetett sikerre. Éppen ezért úgy döntött, hogy elhajt a helyszínről. Nem sokat törődött azzal, hogy milyen mértékű károkat okozhat, ha kerékbilinccsel tesz meg métereket, és a közelben bámészkodó tömeg sem érdekelte. Végül aztán a kerékbilincs bizonyult gyengébbnek, és leesett, de az X5 futóművét is érdemes lenne megvizsgálni.

Ha lehet hinni a híreknek, a nő éppen a Bad Girls Club című reality meghallgatásán járt. Ez egy olyan műsor, amelyben viselkedési zavarokkal és más pszichés problémákkal küzdő hölgyeket zárnak össze egy luxusvillába. A műsor egyik legfőbb mozgatórugója pedig éppen a konfliktus.