Átvétel-totálkár: <1 óra

2014.12.23. 09:57

707 lóerő sok, és a Dodge Challenger SRT Hellcatnek pont ennyi van. Ráadásul a legolcsóbb új lóerők közé tartoznak, hiszen az USA-ban hatvanezer dollárért, mintegy 15 millió forintért meg lehet kapni őket, egy szép izomautóba csomagolva. Miért nem csodálkozunk, hogy valaki alaposan lezúzta, alig egy órával miután átvette a kereskedésben?

Szabad röhögni, mert a balesetben senki nem sérült meg, de igazából bárkivel megtörténhetett volna a kínos ügy. A 34 éves coloradói tulajdonos, Lance Utley egy bukkanó utáni kanyarban besokallt – vagy direkt elrúgta – aztán nem tudta összeszedni a Hellcatet. A nyomok alapján pont ilyen banális a történet, a keresztbe álló autó átcsapott a másik oldalra, aztán megtalált egy út menti fát.

Kár a gyepzöld Challengerért, amely állítólag az első kiszállított Hellcat Colorado államban. A Dodge, pontosabban most már a roncs tulajdonosa dupla büntetést kapott: nem elég, hogy rekordidő alatt totálkárra törte az autóját, de a fotók láttán az egész autós világ egyként vesz mély levegőt és néz fel a plafonra a monitorról.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.