Mi ez, új Superb tető nélkül?

2015.03.15. 17:48

A Boratban van egy hibátlan jelenet, aminek a poénját beáldozták a nemviccre, ami szerint a fenti cím valahogy így hangozna helyesen: Milyen frankó, lesz Superb kabrió. (hossszú szünet) Nem!

És ebben nincsen semmi meglepő, a VW az Auditól lefelé csak az életstílus-modelleknél enged a rétegigénynek, azokon túl a kabrió marad prémiumkiváltság. Hiába a vászontetős gyökerek, a Skoda ma produkálhat bármilyen eladási számokat, és lehet bármekkora sztár az új Superb, valószínű sosem készül belőle gyárilag kabrió. A fantázia azonban határtalan, Theophilus Chin, az online vizuáltuning veteránja pedig bármit megrajzol, ami autó és autókategória kombinációjából kijöhet. Friss munkája a képeken.

Az új Superbet Genfben kívül-belül megnéztük. Hogy mit tud azon túl, hogy van egy óriási csomagtartója és tágas a lábtere itt elolvashatja. Ha pedig a hagyományos szedánforma mellett megnézné más formában is, jó hír, hogy csak szeptemberig kell várni a kombira: a Frankfurti Autószalonra ígérik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.