Lengén öltözött lányok nyitották meg az autómosót

2015.06.07. 13:51

Számos nyári autósfesztiválnak és –találkozónak elengedhetetlen kelléke a bikinis autómosás. Ebből meríthettek ötletet Kínában is, amikor A Xinjiang tartományban fekvő Urumqi városában nyitottak autómosót. A munkát ugyanis igen lengén öltözött, magassarkút viselő lányok végezték.

Ők persze csak a népszerűsítést végezték, ebben a felszerelésben aligha lehetne igazán hatékonyan dolgozni. Néhány képen pedig a háttérben fel is tűnnek a mosó munkásruhába öltözött alkalmazottjai, akik remélhetőleg a lányokkal ellentétben nem az ügyfelek autóinak motorháztetején vezetik el a tömlőt.

A megnyitón mindenesetre a két kínai hölgy látszólag élvezte a szereplést, sőt, az autók mellett úgy tűnik, még egymást is célba vették a vízsugárral. Azt viszont, hogy ez a reklám felpörgeti-e az autómosó forgalmát, egyelőre nem tudni.

Fotók: carnewschina.com

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.