Tömegbalesetet okozott a sirály

2015.07.04. 14:13

Nem mindennapi ráfutásos baleset történt egy török autópályán. Összesen kilenc autó ütközött, egy ember pedig megsérült – komolyabb baja szerencsére senkinek nem esett. És hogy mindez miért történt? Egy sirály miatt.

A madár úgy gondolta, hogy a viszonylag nagy forgalom ellenére nem adottságait kihasználva, repülve kelne át az úton, hanem inkább sétálna. Az egyik autó telibe is csapta volna, a sofőr azonban vagy járművét féltette, vagy állatbarát volt. Mindenesetre keményen beleállt a fékbe, ezzel pedig rögtön megoldhatatlan feladat elé állította a mögötte haladókat.

Az egyik autó ugyan még egy gyors manőverrel bevágott a középső sávban érkező kisbusz elé, így menekülve a darálóból, a többiek azonban már nem tudtak megállni. Itt persze nemcsak a hirtelen fékező sofőrre kenhető a felelősség, mögötte ugyanis nemigen tartottak megfelelő követési távolságot. Ja, és a sirály? Ő elrepült.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.