Ezzel a Passattal megnyúzni egy Ferrarit?

2015.07.22. 16:29

A Ferrari 458 az egyik legkívánatosabb ma kapható sportautó. A B2-es Passat már a munkásautólétből is kivénhedt. Ezért érdemes megnézni a félperces kisfilmet, aztán kitörölni a szemünk sarkából a kormot.

Nyilván senki se csodálkozik, aki már járt komolyabb gyorsulási versenyen, hogy egy összkerekes, vastagkoromig húzott TDI bármilyen bódéban lenyom egy széria szupersportkocsit, de a látvány minden egyes alkalommal szórakoztató. Akkor is, ha tisztában van vele az ember, hogy a gyorsulás csak egy dolog, és amúgy nem kérdés, melyiket választaná a kettő közül.

A sok száz lóerős Volkswagenek klubjában viszont új a kukásmellénysárga B2-es Passat, többet nem találni róla az interneten, mint hogy litván rendszámmal fut. Ha tovább ível a karrierje, és még egy-két Lamborghinit is elfüstöl, valószínűleg hallunk még róla.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.