Parkoló Parádé június 19-én: Csillogó veteránok

Érdekel

Autót loptak, elfogták őket, majd rendőrnek adták ki magukat, hogy újra lopjanak az ózdi fiatalok

2022.01.17. 11:34

A lebukástól csak még nagyobb kedvet kaptak a lopáshoz azok az ózdi fiatalok, akiket a napokban már másodszor fogtak el az ózdi rendőrök. A 16, illetve 15 éves srácok először még december végén loptak el egy autót a szlovák határhoz közeli Bánrévén, amellyel meg sem álltak Budapestig.

N3388259

A fővárosban a rendőrök kiszúrták őket, menekülni próbáltak, de nem jártak sikerrel. A XIV. kerületi kapitányságra állították elő őket, majd értesítették az ózdi egyenruhásokat, akik átvették a további eljárás lefolytatását. A fiúknak viszont nem szegte kedvét a lebukás, hiszen január közepén újra lecsaptak.

N3388261

Ekkor egy 24 éves férfival kiegészülve rendőrnek adták ki magukat, így állítottak be két idős asszonyhoz. Az idős hölgyek gyanút fogtak, és azt mondták, ha nem távoznak, értesítik a hatóságokat. Az egyik helyszínt erre el is hagyták, a másik háznál azonban megvárták, míg az idős tulajdonos elalszik. Elkötötték autóját, amellyel árokba hajtottak. Később egy harmadik ingatlan melléképületéből még élelmiszereket zsákmányoltak.

A triót a rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

Forrás: police.hu