Elnöki életérzés a luxus Sprinterben

2012.03.04. 19:14

A Hartmann bemutatta a Mercedes Sprinterre épített SP5 Conference-t, egy luxus kivitelű guruló tárgyalót.

Az SP5 Conference utastere két részből áll: az egyik maga a konferencia tér (beleértve a vezetőülést is), a másik pedig amolyan kiszolgáló helység kávéfőzővel, hűtővel, polcokkal, irattartókkal és két darab 12 voltos csatlakozóval.

A megbeszélésekre vagy lazításra használható, négyüléses tér közepén egy emelhető, összecsukható asztal áll. A Hartmann közlése szerint a kivitelt az Air Force One-nak, az USA elnöki különgépének, egy Boeing 747-200B-nek a belső kialakítása ihlette. Noha a kényelem talán nem elnöki, a LED világítással és az extra hangszigeteléssel megtoldott Sprinter bőrülésében ülve könnyű hasznosan eltölteni akár egy több órás dugóban állást is.

A külső is több ponton eltér az alapmodelltől, bár ezen a területen kevésbé szembetűnőek a változások, emellett a Hartmann SP5 már korábban megkapta ezeket a módosításokat, amelyek: egy új első szoknya, oldalsó küszöbök és egy 20 colos felniszettet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.