Autós gyorsasági futamok a Hungaroringen

2002.09.24. 15:29

 
   
   

Szeptember 27. és 29. között kerül megrendezésre az Autós Gyorsasági OB. és az Opel Astra Classic kupa 11. és 12. futama a Hungaroringen. A Heidelberg Kupa nevű rendezvény a futamok mellett számos egyéb programot kínál, így a versenyek szüneteiben koncertek, kaszkadőr-show valamint dragster és streetfighter bemutató szórakoztatja a közönséget. Emellett három boxot az autószimulátor-rajongók vehetnek birtokba: az egész napos szimulátor-verseny győztese körbeutazhatja a pályát a programban szereplő egyik versenyautó igazi változatával. A gyerekeket a parkolóban arcfestés, lufihajtogatás, ugrálóvárak, valamint játszóház és játékvásár várja. A nagyobbak megnézhetik az autómodell-kiállítást, a tesztvezetéssel egybekötött Smart autóbemutatót és az Aprilia motorkiállítást. A programok 9 órától 17 óráig tartanak. A koncerteken fellép az UNIQUE (szombat 14:00), az All 4 Love (szombat 16:00), a V-Tech (vasárnap 14:00) és a Crystal (vasárnap 16:00).

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.