Szivárványszínű gumik a Continentaltól

2002.10.16. 14:37

 
   
   

A német gumigyártó azokra a vásárlókra számít, akik már unják a fekete gumiabroncsokat. A héten bemutatott Personalityres nevű gumiabroncsok ugyanis a megszokott egyenfekete helyett a szivárvány, vagy legalábbis egy kisiskolásoknak szánt zsírkréta-készlet minden színében pompáznak. A különféle színeket sugarasan helyezték el az abroncs kerülete mentén, így a színek igazán csak egy álló autón mutatkoznak meg. Azt sajnos nem tudjuk, hogy forgás közben milyen hatást keltenek a vörös, sárga, kék, zöld, fehér, és még ki tudja milyen színek, de sejtésünk szerint valamilyen szürke vagy barna a végeredmény. A sokszínű abroncs egyébként előfutára lehet egy új divatnak, amelynek nyomán különféle színes abroncsok tűnnek majd fel az autókon, a fekete pedig szép lassan az állami gépkocsik és a versenyautók kiváltságává válhat...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.