Project Go, az erszényes Toyota

2002.10.31. 16:23

 
   
   

A nagy CAMRY feliratok ellenére a képen látható versenyautó nem a bálnaméretű családi Toyota egy új változata. A Sydney Motor Show egyik sztárja a motorjától eltekintve, amely valóban a Camry 2,4 literes négyhengeresének átdolgozott változata, ízig-vérig bennszülött ausztrál. Az SP 9R néven is ismert kis kétüléses mindössze 600 kilós tömegével és egyszerű vonalú, alacsony építésű karosszériájával félelmetes menetteljesítményeket ígér, bár sem az átdolgozott motor teljesítményét, sem más konkrét adatot nem tettek közzé, így botorság volna becslésekbe bocsátkozni. Azonban ha minden jól megy, legkésőbb 2004 elején kiderül, hogy mit is tud a Project Go, hiszen az alkotók szándékai szerint egy teljes versenysorozat alapjául szolgál majd a típus, amellyel - ha szerencsénk van - valamelyik sportcsatornán össze is futhatunk...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.