Nyáron jön az új ötös BMW

2003.01.17. 10:59

 
   
   

A német Auto Motor und Sport információi szerint már júliusban megismerhetjük a legújabb BMW modellt. Korábban úgy tudtuk, hogy az E60 kódjelű típus már Genfben látható lesz, de nemrég kiderült, hogy tavasszal hiába várjuk az autó érkezését, viszont a Frankfurti Autókiállítást a jelek szerint már nem akarja megvárni a BMW. A sietség indokolt, hiszen a jelenlegi ötösból az új Mercedes E-osztály megjelenése óta mintegy 20 %-kal kevesebbet tudnak eladni mint korábban. Megfigyelhető egyébként, hogy az egyes autógyártók egyre kevésbé ragaszkodnak a legnagyobb autókiállításokhoz: épp a Mercedes törte meg látványosan a hagyományt azzal, hogy tavaly januárban az amúgy kis jelentőségűnek tartott Brüsszel Auto Show-n mutatta be az E-osztályt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.