Kémfotók a 2004-es Fiat Multipláról

2003.01.30. 11:40

 
   
   

Nemrég beszámoltunk róla , hogy készül a Fiat Multipla hagyományos orrkiképzésű változata, de akkor csak egy számítógéppel manipulált képet tudtunk mutatni az autóról. A tesztpéldányok azonban már futják első közúti próbáikat, és persze fotós is akadt, aki képeket készített róluk. A fényképeken jól látható, hogy a gyáriak szinte csak az orr-részhez nyúltak, azt viszont alaposan átalakították.

 
   
   

A legtöbb kritikát kiváltó orr-dudort az új, a középső részén meredeken emelkedő motorháztetővel takarják el, amely így eltünteti a fura lépcsőt az autó elejéről, de nem rontja el az alacsonyan húzódó oldalvonal ívét. Emellett a megoldás további haszna, hogy akár egészen nagyméretű motornak is lesz helye a motorházban. A képek tanúsága szerint a Multipla fényszóróit új, széles és lapos világítóegységek váltják fel, a hűtőmaszkon pedig az eddiginél jóval nagyobb nyílást képeznek ki.

 
   
   

A végső összkép az alapos álcázás miatt csak sejthető, de a hűtőmaszk valószínűleg igazodni fog a Stilonál bevezetett formákhoz. A korábbi információkat kiegészítő hír, hogy az autó hátul állítólag tolóajtókat kap majd, bár a kémfotókon látható hagyományos kilincsek és a vezetősínek hiánya ezt az elméletet nem támasztják alá.