Van jövője a Skoda Superbnek?

2003.03.10. 11:10

 
   
   

A Skoda elnöke szerint még nem dőlt el a legnagyobb típus utódlásának kérdése. Vratislav Kulhanek egy régóta keringő pletykára igyekezett választ adni, amely a VW-főnök Bernd Pischetsrieder egy korábbi nyilatkozata alapján kapott szárnyra. A sajtó értelmezése szerint a VW vezérigazgatója arra utalt 2002 elején, hogy a Passatra épülő Superb utód nélkül tűnik majd el életciklusa lejártával, Kulhanek szerint viszont ez csak félreértés. "Korai volna még arról beszélni, hogy mikor kezdődhet a Superb utódjának fejlesztése, de ha ki tudjuk használni a modellben rejlő lehetőségeket, akkor kétségtelen, hogy lesz utódmodell." - mondta a Skoda-vezér. Az idén kb. 17.000 példányt értékesítettek a típusból, 2003-ban pedig el szeretnék érni a 24.000-es határt. Kulhanek szerint minden azon múlik, hogy tudják-e tartani magukat a tervekhez, és ugyanakkor képesek-e tovább javítani a típus presztízsértékét. "Sokat segíthet az a tény, hogy a cseh közjogi méltóságok és állami tisztviselők is használják az autót."Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.