Árakat csökkent a MOL

2003.03.20. 10:49

 
   
   

Péntek hajnaltól a benzin hat, a gázolaj négy forinttal lesz olcsóbb literenként. A magyar olajtársaság sajtóközleménye szerint az árcsökkentés a kőolaj és a kőolajtermékek nemzetközi jegyzésárainak múlt heti csökkenése miatt vált lehetségessé. Ugyanakkor arra is figyelmeztet a MOL, hogy a piacon tapasztalható bizonytalanság miatt a jövő héten akár jelentős árnövekedés is lehetséges. A MOL a fentiek alapján a következő listaárakat alkalmazza március 21-én 0 órától: 91-es ólommentes benzin - 229,5 Ft/l, 91-es keverék és 95-ös ólommentes benzin - 232,5 Ft/l, 98-as ólommentes benzin - 241,5 Ft/l, gázolaj - 225 Ft/l. Természetesen a fenti áraktól egyes MOL töltőállomásoknál és a többi olajtársaság kútjainál is előfordulhatnak eltérések.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.