Hivatalos fotók a Mazda3-asról

2003.06.25. 10:15

 
   
    További képek a galériában

Beindult a negyedik új Mazda típus gyártása Japánban. Ebből az alkalomból a gyártó közzétette az első képeket az autóról, amely Japánban Mazda Axela néven mutatkozik be, a világ többi részén viszont a japánok névadási szokásainak megfelelően Mazda3 névre hallgat majd. Ahogy azt korábban sejteni engedték, a Mazda3 külsőre szinte azonos az MX Sportif tanulmánnyal, amelyet az idei Genfi Autószalonon láthattunk. Sajnos egy-két homályos utaláson kívül, amely a belső tér átlag feletti variálhatóságára és jó minőségére vonatkozik, az autóról egyelőre semmilyen konkrétumot nem árul el a Mazda sajtóközleménye, így a pontos adatokat valószínűleg csak a hivatalos bemutatón tudjuk majd meg, a Frankfurti Autókiállításon idén szeptemberben. Azt viszont már most tudni lehet, hogy a típust először Japánban kezdik majd forgalmazni az idei év végén, Európába és a többi piacra pedig 2004 első negyedévében érkeznek a Mazda3-as első szériapéldányai.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.