Új típusú részecskeszűrő a PSA-tól

2003.07.01. 13:44

 
   
   

Az új szűrő-változatot csak 240 ezer kilométerenként kell cserélni, így átlagos futásteljesítmény mellett az autó teljes élettartama alatt kitart. Az Octosquare elnevezésű részecskeszűrő kifejlesztését a működéshez szükséges Eolys nevű adalékanyag továbbfejlesztése és az új, nagyobb felületű, nyolcszög és négyzet alakú cellákból álló rácsszerkezet tette lehetővé. Az új szűrőt a PSA bejelentése szerint 2004-ben kezdik beépíteni a Peugeot és a Citroën típusaiba. A részecskeszűrőket jelenleg hat típuscsalád dízelmotoros modelljeihez lehet megrendelni, így a Peugeot 406-os, 406 Coupé, 607-es és 807-es, valamint a Citroën C5 és C8 típusokhoz, de a következő két évben az újabb dízelmotorok bevezetésének köszönhetően ez a szám 11-re növekszik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.