Mercedes kiállítás az Iparművészeti Múzeumban

2003.07.02. 12:32

 
   
   

DaimlerChrysler - A design varázsa címmel holnap kiállítás nyílik az Iparművészeti Múzeumban, ahol az elmúlt évtizedek Mercedes típusaiból láthatunk válogatást. A cél a formatervezés fejlődésének bemutatása a korábbi és jelenlegi modelleken keresztül, ezért olyan különlegességeket is megcsodálhatunk majd, mint a Mercedes C111-3 rekord-tanulmány (1978), a különleges formája mellett egyedi megoldású futóművéről ismert F400 Carving koncepció (2001), vagy a

 
   
   

DaimlerChrysler konszern kínálatának jelenlegi csúcsa, a Magyarországon először látható Maybach limuzin. A kiállítás 2003 július 3. és augusztus 10. között tekinthető meg az Iparművészeti Múzeumban, szerdánként pedig nem csak a kiállított autók tekinthetők meg, de előadások is lesznek a kiállítást érintő témákban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.