Jön a Ferrari F400 Modena?

2003.07.03. 12:47

 
   
   

A képen látható sportkocsi a Modena felújított változatának prototípusa, bár ebből elsőre nem sok látszik. Mindössze két apró különbség árulkodik arról, hogy az újabb változattal állunk szemben: a megváltozott belső elrendezésű, fekete hátterű első lámpák és a hátsó ablak melletti légbeömlők alig észrevehető változása. A lényeg azonban - ahogy azt az F400 típusjelzésből is sejteni lehet - kívülről nem látható: az autó új motort kap, amely a legfrissebb hírek szerint négyliteres és több mint 420 lóerős lesz. Állítólag ez a motor még a jelenlegi V8-as továbbfejlesztéséből származik majd, a Maseratinál bemutatott 4,2 literes egység továbbfejlesztett változata pedig csak a 2006 környékén bemutatkozó utódmodellben jelenik meg. Ezt a modellt F420 Monza néven emlegetik, és motorjának teljesítménye meghaladhatja a 450 lóerőt. Az átmeneti modell, a felújított F400 Modena a hírek szerint 2004 tavaszán váltja le a jelenlegi F360-ast.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.