Elkészült a TVR T350 targaváltozata

2003.07.25. 13:23

 
   
   

Elkészült az angol sportkocsigyártó T350-esének nyitható tetejű változata, természetesen lélegzetelállítóan szép lett, akárcsak a zárt kupé.
A targatető két részben szedhető le az autóról. Ezzel a megoldással egyáltalán nem csorbult a biztonság a TVR-ben, mivel a tető bukókeretként is funkcionáló csövei helyükön maradnak.
A targatető általában nem a legpraktikusabb, mivel nem nagyon lehet elhelyezni az autóban, vagy ha igen, akkor elfoglalja az egész csomagtartót. A TVR ennél ügyesebb megoldást választott: a szénszálas panelek könnyedén elrejthetők az ülések miatt.
Várakozásaik szerint a vásárlók mintegy fele választja majd a 40.000 fontos sportautót levehető tetejű kivitelben. A képeken látható autó az első eladott példány, melyet tegnap reggel szállítottak el a yorkshire-i vevőhöz.

forrás: Pistonheads

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.